søndag, juni 16, 2024

LÆSERBREV: Multibane til Suldrup

jeanette-sa
Jeanette Sagan RebildListen

Det var egentlig oprindeligt en kunstgræsbane, der var i tankerne i Suldrup, men selvom IK Frem Sønderup-Suldrup er en stor idrætsforening, set ud fra antallet af medlemmer, så var det driftsmæssigt mere realistisk at supplere det nuværende baneanlæg med en multibane.
En multibane er en bane med fast underlag, bander og meget kort kunstgræs-belægning; en bane som kan anvendes til flere typer sport. Blandt andet hockey, fodbold og basket.
Det er glædeligt, at forligsparterne bag budget 2017, nemlig SF, Enhedslisten, Den Sociale Fællesliste, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Oplandslisten og RebildListen, i enighed afsatte penge til denne multibane.
Det er den slags projekter, der kan vokse nedefra i en idrætsforening og være med til at skabe mangfoldighed og udvikling for klubbens medlemmer fremadrettet.
Og ud over, at det kan være med til at skabe positiv omtale om idrætsklubben, så skal man heller ikke underkende den værdi, det kan skabe for et lokalsamfund generelt, når medlemmerne kommer rundt i andre sammenhænge og fortæller om deres by.
Den lokale idrætsforening er nemlig, sammen med bl.a. skolen og børnehaven, en vigtig faktor, der måles på, når den fremtidige bolig skal vælges.
Jeg glæder mig til, at en lokal arbejdsgruppe bag projektet går i gang med at drøfte placering af banen og andet. Og jeg ser frem til en god dialog med de gode, frivillige folk, der lægger arbejdskraft og vilje i at realisere multibanen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler