onsdag, april 17, 2024

Nørager Tandklinik flytter i nye lokaler

dsc08806
Malingen var knap tør, og skiltene endnu ikke monterede da Tandlæge Andreas Simonsen(tv) tog imod de første klienter i den nyrenoverede tandklinik.

I sidste uge kunne den nye tandlæge i Nørager, Andreas Simonsen, flytte ind i sine nye lokaler i den tidligere Danske Bank bygning, som i løbet af de seneste måneder har gennemgået en total forvandling.

Det tidligere mørke banklokale er omdannet til tre klinikrum og en rummelig foyer, der er holdt i lyse farver og fremstår meget indbydende og elegante.
Andreas Simonsen overtog den 1. august i år den tidligere tandklinik i Nørager, der har været drevet af tandlæge Hans Troest siden 1977. De første fire måneder har Andreas Simonsen fungeret i de tidligere kliniklokaler hos Hans Troest, mens ombygningen af den tidligere bankbygning har stået på.
Med den nye og moderne tandklinik har Nørager taget sit første store skridt på vejen hen mod realisering af planerne om etablering af et samlet sundhedshus med både læge- og tandlægefunktioner samt eventuelle andre sundhedstjenester, hvilket man forventer vil blive en realitet i løbet af nogle år.
Andreas Simonsen bor i Brabrand ved Aarhus sammen med sin kæreste, Julie Nørgaard, og parrets tvillinger på 3 år. Det giver en daglig køretur ad motorvejen, men det ser Andreas Simonsen ikke som et problem, da der altid er god plads nord på om morgenen og tilsvarende syd på om eftermiddagen.
”Når jeg har valgt at blive tandlæge i Nørager, hænger det meget sammen med planerne om her at skabe et sundhedshus med bl.a. en moderne tandklinik,” siger Andreas Simonsen, der i øvrigt kan fortælle, at han glæder sig over at være blevet taget godt imod her i byen. Og han glæder sig nu til at vise de nye lokaler frem for sine patienter og for byens og egnens borgere ved en reception i det nye år.
Indtil videre er tandlæge Hans Troest også tilknyttet den nye klinik to dage om ugen. Herved kan de patienter, der ønsker det, fortsat blive behandlet af deres tidligere tandlæge. I øvrigt er de to tidligere medarbejdere hos Hans Troest, klinikassistent Merethe Sørensen og klinikassistentelev Mette Larsen, også flyttet med over i den nye tandklinik. Og Andreas Simonsens kæreste, Julie Nørgaard, fungerer som klinikchef.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler