søndag, juni 16, 2024

Nu er der to tandlæger på klinikken i Nørager

Den nye tandlæge, Karin Jarlskov, er her fotograferet sammen med Andreas Simonsen på hendes fremtidige arbejdsplads i Nørager.

Efter i kun tre år at have drevet tandklinik i Nørager kan tandlæge Andreas Simonsen glæde sig over, at klinikken nu får yderligere en tandlæge.

Det er tandlæge Karin Jarlskov, der flytter ind hos Nørager Tandklinik fra mandag den 2. september.
Karin Jarlskov kommer fra Gedsted, hvor hun i en årrække har drevet tandklinik. Med hendes flytning til Nørager betyder det, at klinikken i Gedsted nedlægges, og at hendes patienter får et tilbud om at blive betjent på klinikken i Nørager.
Karin Jarlskov vil således fortsætte sit gode arbejde, men fremover bliver det i de fine nye lokaler i Nørager Sundhedshus. Om sin begrundelse for at blive en del af Nørager Tandklinik siger hun:
”Jeg har valgt at arbejde sammen med Andreas Simonsen på grund af hans høje standard og skarpe kompetencer, og så har jeg ønsket den allerbedste behandling til mine patienter. Man føler sig bare så godt tilpas og tryg hos Nørager Tandklinik.”
Også Andreas Simonsen og resten af teamet ved Nørager Tandklinik glæder sig til at få en garvet tandlæge som Karin Jarlskov i huset, og de ser frem til at tage sig rigtig godt af Karin Jarlskovs patienter. Udvidelsen med endnu en tandlæge betyder også, at Andreas Simonsen nu har mulighed for at tage nye patienter, der ønsker at benytte Nørager Tandklinik.
Hos ejerkredsen bag Nørager Sundhedshus vækker udvidelsen med endnu en tandlæge naturligvis også glæde, siger Johnni Kristensen, der var initiativtager til etablering af det sundhedshus, som han sammen med Jens Jacob Jensen, Johnny Ibsen, Erik Ugilt Hansen og Jeppe Ugilt Hansen har skabt i Nørager.
Netop nu er sundhedshuset under udvidelse, og forhåbningen er, at det på tilsvarende måde vil resultere i to nye læger i byen, når den nuværende læge, Peter Aaquist, om nogle år har bebudet at ville gå på pension.
Nørager Sundhedshus, det nye minrådhus og det kommende friplejehjem, der bygningsmæssigt ligger i hinandens forlængelse, er en markant nyskabelse i byen, som på en fremragende vis er med til at promovere Nørager som en by i udvikling. ”Og det er der grund til at glæde sig over,” siger byrådsmedlem Jeppe Ugilt Hansen og fortsætter: ”Og det er godt, at Nørager Tandklinik nu har ressourcer til igen at modtage nye patienter.”

Læs meget mere om projekt Sundhedshus her

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler