onsdag, maj 29, 2024

Rebild fastholder placering i ny undersøgelse om ejendomsvenlighed

Rebild Kommune placere sig som nummer 15 ud af 98 kommuner i en ny undersøgelse lavet af EjendomDanmark, der er udkommet torsdag den 14. november, hvor der stilles skarpt på kommunernes ejendomsvenlighed.

Undersøgelsen tager udgangspunkt i 6 konkrete parametre, med det formål at kommunerne har mulighed for at forbedre lokale vilkår, og dermed støtte økonomisk vækst. Resultatet af undersøgelsen bliver modtaget med en stor portion kampgejst i Rebild Kommune.
”Vores placering i undersøgelsen giver os et billede af, at vi langt hen ad vejen formår, at imødekomme erhvervets behov, arbejde på tværs af de enkelte forvaltninger og løbende forbedre vores indsatser, samt at vi på fx dækningsafgift er blandt toppen. Men samtidig viser den også, at der er plads til forbedring, hvis vi vil være blandt de bedste i landet. Og det vil vi jo gerne. ”, udtaler erhvervs- og turistchef, Jane Bejlegaard Lindberg.
I Rebild Kommune er dét, at være en ejendomsvenlig kommune, og blive skarpere på at servicere virksomhederne efter bedste evne, noget der er prioriteres højt.
”I vores dialog med virksomhederne bliver det ofte fremhævet, at et tæt samarbejde mellem erhvervslivet og kommunen er med til at skabe et positivt resultat på den lange bane for virksomhederne. Og vi arbejder dagligt med at styrke vores relationer til erhvervslivet, så vi kan være med til at gøre betingelserne for at drive og etablere virksomhed i Rebild Kommune endnu bedre. ”, fortsætter Jane Bejlegaard Lindberg.
En unik infrastruktur gør Rebild til en vigtig spiller
I Rebild Kommune er der flere steder med strategisk placeret erhvervsjord, som har stor interesse blandt fx ejendomsinvestorer, og som også erhvervslivet i stigende grad har rettet deres fokus mod. Netop én af de placeringer, Porsborgparken ved motorvej E45 i Støvring, er i skrivende stund ved at blive gjort klar til, at et ambitiøst erhvervsprojekt kan blive en realitet i 2020. Og valget af Rebild Kommune var ingen tilfældighed, da et af Nordjyllands største ejendomsselskaber Søren Enggaard A/S skulle finde den rette placering.
”Kommunens unikke infrastruktur, den direkte og tætte dialog med erhvervet og de mange netværk og tilbud Business Rebild tilbyder, skaber en dynamik og synergi på tværs, som er af stor betydning for at være en erhvervsvenlig kommune. Det var derfor helt naturligt for os at placere os i Rebild Kommune. Derudover kan vi i Porsborgparken tilbyde nem adgang til motorvej, lufthavn, havn og dertil en attraktiv bosætning for medarbejderne – en strategisk perle for enhver virksomhed. Lige fra første færd har Rebild Kommune været en markant og positiv medspiller, og har været behjælpelig med sparring, rådgivning og hurtig og effektiv sagsbehandling. ”udtaler adm. direktør Carsten Enggaard.
Den stigende interesse i placering nær motorvejen gør arbejdet med ejendomsvenligheden i kommunen endnu vigtigere i fremtiden.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler