onsdag, juni 19, 2024

Tømrermester Fogh

Tømrermester Sebastian Fogh roser Rebild Kommune for at fremskynde dens investeringer. Det skaber tillid bland borgerne at de kan se der sker noget omkring dem.

Tag på Sortebakkeskolen
På Sortebakkeskolen er Tømrermester Fogh i gang med at skifte tag på en del af bygningen. Sebastian Fogh, 35 år, der er indehaver af firmaet fortæller at han ikke kan mærke nogen forskal fra i dag, til før coronanedlukningen. ”Vi har travlt med projekter over hele området fortæller han, vi er i dag 5 ansatte og har ikke planlagt at sende nogle hjem” fortæller han. ”Telefonen ringer som den altid har gjort og vi modtager ordre. Vi tager vores forholdsregler for at passe på coronavirusset. Vi har flyttet de fleste af vores opgaver udenfor, kan vi komme til at skifte et tag i stedet for at stå i et køkken, så gør vi det.” Sebastian Fogh fortæller at flere af svendene har haft udfordringer med hensyn til at få børnepasningen og ”fjernundervisningen” til at passe sammen. ”Et par gange har en svend måtte blive hjemme for at få puslespillet til at gå op” siger han.
Har selv skolesøgende børn
Sebastian har selv skolesøgende børn, på henholdsvis 8 år, 11 år og 13 år. Han mener det fungerer forbavsende godt med fjernundervisningen. ”Min kone, June, arbejder halvtids, så det passer lige med at hun kommer hjem om eftermiddagen, og kan hjælpe dem med deres skolegang.”
Sebastian fortæller at opgaven med taglægning på Sortebakkeskolen, er rykket frem pga. Rebild Kommunes plan med at fremskynde investeringer på anlægs- og driftsområdet. ” Rebild Kommune gør rigtig meget for at holde hjulende i gang, denne opgave med taglægning, skulle oprindelig først have været i gang under sommerferien, men fremskyndelsen af opgaverne har gjort at vi, allerede for en uge siden fik besked på at vi kunne gå i gang med det samme. Det passer også perfekt fordi skolen samtidig er ryddet for elever, så vi behøver ikke spærre hele området af for at passe på dem”
LAMIN møbler
Tømrermester Fogh er også medindehaver af de gamle LAMIN bygninger. Bygninger der i 80’erne og 90’erne husede en af Nøragers største virksomheder, LAMIN møbler. Sammen med firmaet CAMRO har han overtaget disse, og det er meningen at han skal står for vedligeholdelse og renovering er de store bygninger på tæt ved 3.500 m2. ”Vi renoverer alle bygningerne løbende, bl.a. skal vi have skiftet hele taget på den store hal ud i mod Løgstørvej. Det gør vi da der i øjeblikket er problemer med utætheder. Vi lejer lokalerne ud, så det er vigtigt at forholdende er i orden for vores lejere.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler